Hamburger Original 130g x 4stk x 10pk
130g x 4 stk
En Kanda-hamburger med en saftighet, smak og kvalitet som gjør at du kjenner forskjellen. Kun tilsatt salt.
Varenummer: 940 | EPD-nummer: 4680401 | GTIN: 07043570019402
Varenummer: 940
EPD-nummer: 4680401
GTIN: 07043570019402
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt 99% (Norsk/Tysk), salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 951 kJ/ 227 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,03 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 0,96 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Svinekjøtt, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer |
Varenummer | 940 |
EPD-nummer | 4680401 |
GTIN | 07043570019402 |
GTIN2 | 07043570019402 |
GTIN3 | 07043570029401 |
Opprettet dato | 29.01.2021 |
Oppdatert dato | 29.01.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Storfe – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 304 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Hamburgeren må gjennomvarmes før servering. Den stekes eller grilles på god varme, enten rett fra fryseren eller i tint tilstand. Stek til kjøttsaften kommer til syne før den snus, Når kjøttsaften blir synlig på den andre siden også, er hamburgeren klar til å spises. Nytes med det tilbehøret du liker aller best. Prøv den gjerne sammen med vår superdressing. |