Hamburger Original 130g x 4stk x 10pk

130g x 4 stk

En Kanda-hamburger med en saftighet, smak og kvalitet som gjør at du kjenner forskjellen. Kun tilsatt salt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 940
EPD-nummer: 4680401
GTIN: 07043570019402

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

82 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt 99% (Norsk/Tysk), salt. 

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 951 kJ/ 227 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,03 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 18,00 g
Salt 0,96 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Svinekjøtt, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer
Varenummer 940
EPD-nummer 4680401
GTIN 07043570019402
GTIN2 07043570019402
GTIN3 07043570029401
Opprettet dato 29.01.2021
Oppdatert dato 29.01.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Storfe – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Kjøttform Burger

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 304 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Hamburgeren må gjennomvarmes før servering. Den stekes eller grilles på god varme, enten rett fra fryseren eller i tint tilstand. Stek til kjøttsaften kommer til syne før den snus, Når kjøttsaften blir synlig på den andre siden også, er hamburgeren klar til å spises. Nytes med det tilbehøret du liker aller best. Prøv den gjerne sammen med vår superdressing.