Hamburgerdressing Spesial 5kg
5kg
Varenummer: 410 | EPD-nummer: 4066551 | GTIN: 07043570004101
Varenummer: 410
EPD-nummer: 4066551
GTIN: 07043570004101
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
87 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, vann, sukker, eggeplomme, krydder, eddik, sennep, salt, stabilisator (guarkjernemel, xantangum, johannesbrødkjernemel), konserveringsmiddel (natriumbensoat, kaliumsorbat), surhetsregulator (sitronsyre).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 344 kJ/ 560 kcal |
| Fett | 59,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,40 g |
| Karbohydrat | 6,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 5,50 g |
| Protein | 1,00 g |
| Salt | 0,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Salatdressing eller dip |
| Varenummer | 410 |
| EPD-nummer | 4066551 |
| GTIN | 07043570004101 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 7043570014100 |
| Opprettet dato | 18.03.2024 |
| Oppdatert dato | 18.03.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Dressing/dipp (kjølevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Type dressing eller dipp | Salatdressing |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 120 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | Dressingen er klar til bruk. |

















