Homestyle Angusburger 150g x 48stk
150g x 48stk
En burger av Angusfe fra Jæren, kun krydret med salt. En burgeropplevelse for den kresne.
Varenummer: 213 | EPD-nummer: 4766689 | GTIN: 07043570012137
Varenummer: 213
EPD-nummer: 4766689
GTIN: 07043570012137
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
87 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt 99% (hvorav Angus minimum 50%), salt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 085 kJ/ 261 kcal |
| Fett | 21,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 9,30 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 17,40 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
| Varenummer | 213 |
| EPD-nummer | 4766689 |
| GTIN | 07043570012137 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07043570022136 |
| Opprettet dato | 04.02.2021 |
| Oppdatert dato | 04.02.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
| Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
| Brick kode | Storfe – bearbeidet |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 304 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Varmebehandles | Hamburgeren må gjennomvarmes før servering. Den stekes eller grilles på god varme, enten rett fra fryseren eller i tint tilstand. Stek til kjøttsaften kommer til syne før den snus, når kjøttsaften blir synlig på den andre siden også, er hamburgeren klar til å spises. Nytes med det tilbehøret du liker aller best. Prøv den gjerne sammen med vår Burgerdressing. |

















