Homestyle Pepperburger 150g x 48stk
7200gr
Kandas homestyle hamburgerserie er produsert slik at burgeren får det mest eksklusive, hjemmelagde utseende og den saftigste smaken. Homestyle Pepperburger er en burger av grovkvernet storfekjøtt, med en klar smak av sort pepper.
Varenummer: 211 | EPD-nummer: 4766705 | GTIN: 07043570012113
Varenummer: 211
EPD-nummer: 4766705
GTIN: 07043570012113
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt 92%, vann, salt, pepper.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 982 kJ/ 237 kcal |
Fett | 19,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,70 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 15,80 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 211 |
EPD-nummer | 4766705 |
GTIN | 07043570012113 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07043570022112 |
Opprettet dato | 07.03.2017 |
Oppdatert dato | 18.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Storfe – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 304 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Hamburgeren må gjennomvarmes før servering. Den stekes eller grilles på god varme, enten rett fra fryseren eller i tint tilstand. Stek til kjøttsaften kommer til syne før den snus, når kjøttsaften blir synlig på den andre siden også, er hamburgeren klar til å spises. Nytes med det tilbehøret du liker aller best. Prøv den gjerne sammen med vår hamburgerdressing spesial. |