Kandaburger med Høyrygg 180g

180g x42stk

En nydelig grovkvernet burger med en varm smak av chili.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 219
EPD-nummer: 6287478
GTIN: 07043570012199

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

82 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt/høyrygg, sambal oelek, salt

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 930 kJ/ 222 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,83 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 17,00 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 219
EPD-nummer 6287478
GTIN 07043570012199
GTIN2
GTIN3 7043570022198
Opprettet dato 18.03.2024
Oppdatert dato 18.03.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Storfe – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Kjøttform Burger

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 300 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 4 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Hamburgeren skal gjennomstekes før servering.