Kebab bl. type med stang 12kg
12kg
Kanda Kebab er smaken av Middelhavet i Norge. Vi har vår egen unike krydderblanding som gjør at Kanda Kebab er noe helt for seg selv.
Varenummer: 866 | EPD-nummer: 5313598 | GTIN: 07043570018665
Varenummer: 866
EPD-nummer: 5313598
GTIN: 07043570018665
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
87 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (29.7%), vann, fårekjøtt (26.4%), potetmel, soyaprotein, krydder, salt, melkeprotein, stivelse (sitrusfiber).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 868 kJ/ 209 kcal |
| Fett | 14,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 6,50 g |
| Karbohydrat | 6,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,20 g |
| Protein | 12,80 g |
| Salt | 1,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
| Varenummer | 866 |
| EPD-nummer | 5313598 |
| GTIN | 07043570018665 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 7043570028664 |
| Opprettet dato | 18.03.2024 |
| Oppdatert dato | 18.03.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
| Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
| Brick kode | Storfe – bearbeidet |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Kjølestatus | Bulk frysevare |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Varmebehandles | Produktet skal gjennomstekes før servering. |

















