Kebab bl. type med stang 12kg
12kg
Kanda Kebab er smaken av Middelhavet i Norge. Vi har vår egen unike krydderblanding som gjør at Kanda Kebab er noe helt for seg selv.
Varenummer: 866 | EPD-nummer: 5313598 | GTIN: 07043570018665
Varenummer: 866
EPD-nummer: 5313598
GTIN: 07043570018665
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (29.7%), vann, fårekjøtt (26.4%), potetmel, soyaprotein, krydder, salt, melkeprotein, stivelse (sitrusfiber).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 868 kJ/ 209 kcal |
Fett | 14,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,50 g |
Karbohydrat | 6,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 12,80 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 866 |
EPD-nummer | 5313598 |
GTIN | 07043570018665 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 7043570028664 |
Opprettet dato | 18.03.2024 |
Oppdatert dato | 18.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Storfe – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kjølestatus | Bulk frysevare |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Produktet skal gjennomstekes før servering. |