Kebab bl. type med stang 12kg

12kg

Kanda Kebab er smaken av Middelhavet i Norge. Vi har vår egen unike krydderblanding som gjør at Kanda Kebab er noe helt for seg selv.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 866
EPD-nummer: 5313598
GTIN: 07043570018665

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

82 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt (29.7%), vann, fårekjøtt (26.4%), potetmel, soyaprotein, krydder, salt, melkeprotein, stivelse (sitrusfiber).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 868 kJ/ 209 kcal
Fett 14,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,50 g
Karbohydrat 6,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,20 g
Protein 12,80 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 866
EPD-nummer 5313598
GTIN 07043570018665
GTIN2
GTIN3 7043570028664
Opprettet dato 18.03.2024
Oppdatert dato 18.03.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Storfe – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Kjølestatus Bulk frysevare

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 300 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 4 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Produktet skal gjennomstekes før servering.