Kebab i tarm 2 kg x 4 stk
8000 GRM
Kanda Kebab er smaken av Middelhavet i Norge. Vi har vår egen unike krydderblanding som gjør at Kanda Kebab er noe helt for seg selv.
Varenummer: 867 | EPD-nummer: 4199659 | GTIN: 07043570018672
Varenummer: 867
EPD-nummer: 4199659
GTIN: 07043570018672

PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
85 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (49,7%), sauekjøtt (24,8%), vann, potetmel, salt, krydder, melkeprotein og sitrusfiber
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 935 kJ/ 223 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,20 g |
Karbohydrat | 4,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,30 g |
Salt | 1,60 g |
Natrium | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 867 |
EPD-nummer | 4199659 |
GTIN | 07043570018672 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07043570028671 |
Opprettet dato | 10.02.2016 |
Oppdatert dato | 13.07.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -20 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |