Kebab m/stang bland.type 5kg
5000 GRM
Kanda Kebab er smaken av Middelhavet i Norge. Vi har vår egen unike krydderblanding som gjør at Kanda Kebab er noe helt for seg selv.
Varenummer: 862 | EPD-nummer: 4661575 | GTIN: 07043570018627
Varenummer: 862
EPD-nummer: 4661575
GTIN: 07043570018627
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
87 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (29,7%), vann, fårekjøtt (26,4%), potetmel, soyaprotein, krydder, salt, melkeprotein, stivelse, sitrusfiber og gjærekstrakt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 835 kJ/ 199 kcal |
| Fett | 14,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,10 g |
| Karbohydrat | 5,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 12,60 g |
| Salt | 1,80 g |
| Natrium | 0,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 862 |
| EPD-nummer | 4661575 |
| GTIN | 07043570018627 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07043570028633 |
| Opprettet dato | 10.02.2016 |
| Oppdatert dato | 18.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -20 grader (C) |
| Temperatur, max. | 0 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















