Kebab m/stang bland.type 5kg
5000 GRM
Kanda Kebab er smaken av Middelhavet i Norge. Vi har vår egen unike krydderblanding som gjør at Kanda Kebab er noe helt for seg selv.
Varenummer: 862 | EPD-nummer: 4661575 | GTIN: 07043570018627
Varenummer: 862
EPD-nummer: 4661575
GTIN: 07043570018627
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (29,7%), vann, fårekjøtt (26,4%), potetmel, soyaprotein, krydder, salt, melkeprotein, stivelse, sitrusfiber og gjærekstrakt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 835 kJ/ 199 kcal |
Fett | 14,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,10 g |
Karbohydrat | 5,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 12,60 g |
Salt | 1,80 g |
Natrium | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 862 |
EPD-nummer | 4661575 |
GTIN | 07043570018627 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07043570028633 |
Opprettet dato | 10.02.2016 |
Oppdatert dato | 18.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -20 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |