Kebab Porsjon 130g x 4stk x 11pk
130g x 4stk
Med Kanda sin unike krydderblanding har vi klart å skape smaken av Middelhavet med vår kebab. Saftig og god, du kan steke den i stekepannen, varme den i komfyren eller slenge den på grillen som en burger. Ha den i pitabrød med Kandas gode kebabdressing til for den ultimate hjemmelagde kebabopplevelsen.
Varenummer: 943 | EPD-nummer: 4800173 | GTIN: 07043570009434
Varenummer: 943
EPD-nummer: 4800173
GTIN: 07043570009434
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Storfe norsk/tysk (50,6%), fårekjøtt norsk/islandsk (25%), vann, stivelse (potetmel), salt, melkeprotein, krydder (hvitløk), sitrusfiber.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 974 kJ/ 233 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,94 g |
Karbohydrat | 5,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt av ulike slag, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer |
Varenummer | 943 |
EPD-nummer | 4800173 |
GTIN | 07043570009434 |
GTIN2 | 07043570019433 |
GTIN3 | 07043570029432 |
Opprettet dato | 29.01.2021 |
Oppdatert dato | 09.02.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Storfe – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 304 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Kebab porsjon kan stekes fra frossen eller tint tilstand. Stekes på begge sider ved middels varme til den er gjennomstekt. Deretter hakkes den opp i passe biter og serveres i et pitabrød. Kebaben kan også stekes eller grilles hel og legges i et hamburgerbrød med Kandas kebabdressing, salat og valgfritt tilbehør. |