Kebab porsjon 130g x 55stk
7,15kg
Kanda Kebab er smaken av Middelhavet i Norge. Vi har vår egen unike krydderblanding som gjør at Kanda Kebab er noe helt for seg selv. Her har vi laget ferdig porsjoner av kebab, som kan stekes fra fryst tilstand og deles i ønsket størrelse under steking.
Varenummer: 872 | EPD-nummer: 4239323 | GTIN: 07043570008727
Varenummer: 872
EPD-nummer: 4239323
GTIN: 07043570008727
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Storfe norsk/tysk (50,6%), fårekjøtt norsk/islandsk (25%), vann, stivelse (potetmel), salt, melkeprotein, krydder (hvitløk), sitrusfiber.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 974 kJ/ 233 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,94 g |
Karbohydrat | 5,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 872 |
EPD-nummer | 4239323 |
GTIN | 07043570008727 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07043570028725 |
Opprettet dato | 10.02.2016 |
Oppdatert dato | 09.02.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Storfe – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kilde | Ku/storfe |
Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
Temperatur, min | -20 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Kebab porsjon kan stekes fra frossen eller tint tilstand. Stekes på begge sider ved middels varme til den er gjennomstekt. Deretter hakkes den opp i passe biter og serveres i et pitabrød. Kebaben kan også stekes eller grilles hel og legges i et hamburgerbrød med Kandas kebabdressing, salat og valgfritt tilbehør. |