Kebabdressing Medium 900ml
900ml x 6stk
Varenummer: 465 | EPD-nummer: 4662078 | GTIN: 07043570046514
Varenummer: 465
EPD-nummer: 4662078
GTIN: 07043570046514
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, rapsolje, tomatpure, sukker, eddik, eggeplomme, salt, sennep, krydder (hvitløk, chili), fortykningsmiddel (guarkjernemel, xanthangum, modifisert potetstivelse), konserveringsmiddel (natriumbensoat, kaliumsorbat), surhetsregulator (eplesyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Ja | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 069 kJ/ 255 kcal |
Fett | 22,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,64 g |
Karbohydrat | 14,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,00 g |
Protein | 1,30 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | 465 |
EPD-nummer | 4662078 |
GTIN | 07043570046514 |
GTIN2 | 7043570046521 |
GTIN3 | 7043570046538 |
Opprettet dato | 18.03.2024 |
Oppdatert dato | 18.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Dressing/dipp (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type dressing eller dipp | Salatdressing |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Dressingen er klar til bruk. |