Kebabdressing Medium 300ml
300ml
Dette er kebabdressingen som alle bør ha i kjøleskapet sitt. Passer like godt til pizza og salat som til panert fisk og selvsagt kebab. Med sin gode balanse mellom krydder, styrke, sødme og syre så kan du være sikker på at du har valgt riktig.
Varenummer: 489 | EPD-nummer: 4757035 | GTIN: 07043570004897
Varenummer: 489
EPD-nummer: 4757035
GTIN: 07043570004897
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, rapsolje, tomatpure, sukker, eddik, eggeplomme, salt, sennep, krydder (hvitløk), fortykningsmiddel (modifisert maisstivelse, guarkjernemel, xanthangum), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbensoat), surhetsregulator (sitronsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 073 kJ/ 256 kcal |
Fett | 22,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,64 g |
Karbohydrat | 14,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,30 g |
Protein | 1,30 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | 489 |
EPD-nummer | 4757035 |
GTIN | 07043570004897 |
GTIN2 | 07043570014896 |
GTIN3 | 07043570024895 |
Opprettet dato | 28.01.2021 |
Oppdatert dato | 21.11.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Dressing/dipp (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Dressingen er klar til bruk. |