Kyllingburger Homestyle 150g
150g x 20stk
Kyllingburger Homestyle er en saftig kyllingburger kun tilsatt litt salt, slik at du kan sette din egen smak på den.
Varenummer: 226 | EPD-nummer: 6279996 | GTIN: 07043570012267
Varenummer: 226
EPD-nummer: 6279996
GTIN: 07043570012267

PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingkjøtt 99,28%, salt.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 787 kJ/ 188 kcal |
Fett | 14,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,07 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 0,86 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 226 |
EPD-nummer | 6279996 |
GTIN | 07043570012267 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 7043570022266 |
Opprettet dato | 18.03.2024 |
Oppdatert dato | 18.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Produktet skal gjennomstekes før servering. |