Remulade 300ml
300 MLT
Dette er en fyldig majonesbasert saus som inneholder kapers og sylteagurk. Den er veldig populær, og vi tror at det skyldes at den oppleves som hjemmelaget. Den er serveringsklar og er det perfekte tilbehør til en rekke måltider. Prøv den til roastbiff, skalldyr og pankopanert fisk for eksempel.
Varenummer: 492 | EPD-nummer: 4347811 | GTIN: 07043570004927
Varenummer: 492
EPD-nummer: 4347811
GTIN: 07043570004927
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, vann, agurkmiks (løk), eggeplomme, kapers, sennep, eddik, sukker, stabilisator (guarkjernemel, xantangummi, johannesbrødkjernemel), farge (karoten), surhetsregulator (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 688 kJ/ 642 kcal |
Fett | 71,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,20 g |
Karbohydrat | 3,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,00 g |
Protein | 0,90 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | 492 |
EPD-nummer | 4347811 |
GTIN | 07043570004927 |
GTIN2 | 07043570014926 |
GTIN3 | 07043570024925 |
Opprettet dato | 10.02.2016 |
Oppdatert dato | 11.09.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Dressing/dipp (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Dressingen er klar til bruk. |