Remulade 5 kg spann

5kg

Dette er en fyldig majonesbasert saus som inneholder kapers og sylteagurk. Den er veldig populær, og vi tror at det skyldes at den oppleves som hjemmelaget. Den er serveringsklar og er det perfekte tilbehør til en rekke måltider. Prøv den til roastbiff, skalldyr og pankopanert fisk for eksempel.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 413
EPD-nummer: 4064234
GTIN: 07043570004132

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

82 produkter i databasen

Ingredienser

Rapsolje, vann, agurkmiks (løk), eggeplomme, kapers, sennep, eddik, sukker, stabilisator (guarkjernemel, xantangummi, johannesbrødkjernemel), farge (karoten), surhetsregulator (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 688 kJ/ 642 kcal
Fett 71,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,20 g
Karbohydrat 3,10 g
hvorav
- Sukkerarter 3,00 g
Kostfiber 0,30 g
Protein 0,90 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Salatdressing eller dip
Varenummer 413
EPD-nummer 4064234
GTIN 07043570004132
GTIN2
GTIN3 07043570014131
Opprettet dato 10.02.2016
Oppdatert dato 11.09.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Dressing/dipp (kjølevare)

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 150 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Dressingen er klar til bruk.