Steak House Beef Burger 130g X 2stk

130g x 2stk

Kanda Steak House Beef Burger er produsert slik at burgeren får det eksklusive, hjemmelagde utseende og en saftig smak. Den er tilsatt litt pepper for ekstra piff. En skikkelig vinner på grillen!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 954
EPD-nummer: 6378103
GTIN: 07043570039547

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

82 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt (91%), vann, salt, sort pepper.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 984 kJ/ 235 kcal
Fett 19,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,85 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 16,00 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 954
EPD-nummer 6378103
GTIN 07043570039547
GTIN2 7043570049546
GTIN3 7043570059545
Opprettet dato 15.03.2024
Oppdatert dato 15.03.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Storfe – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Kjøttform Burger

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 300 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 4 dager

Tilberedning

Varmebehandles Hamburgeren skal gjennomstekes før servering. Tilberedes i stekepanne eller på grill, enten rett fra fryseren eller i tint tilstand.