Steak House Beef Burger 130g X 2stk
130g x 2stk
Kanda Steak House Beef Burger er produsert slik at burgeren får det eksklusive, hjemmelagde utseende og en saftig smak. Den er tilsatt litt pepper for ekstra piff. En skikkelig vinner på grillen!
Varenummer: 954 | EPD-nummer: 6378103 | GTIN: 07043570039547
Varenummer: 954
EPD-nummer: 6378103
GTIN: 07043570039547
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (91%), vann, salt, sort pepper.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 984 kJ/ 235 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,85 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 954 |
EPD-nummer | 6378103 |
GTIN | 07043570039547 |
GTIN2 | 7043570049546 |
GTIN3 | 7043570059545 |
Opprettet dato | 15.03.2024 |
Oppdatert dato | 15.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Storfe – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 4 dager |
Tilberedning
Varmebehandles | Hamburgeren skal gjennomstekes før servering. Tilberedes i stekepanne eller på grill, enten rett fra fryseren eller i tint tilstand. |