Storfekebab 250g

250g

Kanda har lansert en mildt krydret Kebab basert på Storfekjøtt. Kebaben stekes på svak varme i en stekepanne fra tint tilstand i ca. fem minutter Kan også stekes fra frossen tilstand men må da jobbes noe med og tar noe lenger tid. Bør tilberedes sammen med Kanda sin Kebab- og Hvitløkdressing.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 672
EPD-nummer: 5876388
GTIN: 07043570006723

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

82 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt 50% (Norge), vann, soyaprotein, potetmel, krydder, stabilisator (E450, E451), salt, løk, surhetsregulerendemiddel (E508, E511).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 992 kJ/ 237 kcal
Fett 18,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,20 g
Karbohydrat 4,60 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 13,60 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 672
EPD-nummer 5876388
GTIN 07043570006723
GTIN2 7043570016722
GTIN3 7043570026721
Opprettet dato 15.03.2024
Oppdatert dato 15.03.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Storfe – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Kjøttform Terning

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Stekes fra tint tilstand på middels varme i 5-7 minutter til kjøttet er gjennomstekt.