Storfekebab 300g
300g
Kanda har lansert en mildt krydret Kebab basert på Storfekjøtt. Kebaben stekes på svak varme i en stekepanne fra tint tilstand i ca. fem minutter Kan også stekes fra frossen tilstand men må da jobbes noe med og tar noe lenger tid. Bør tilberedes sammen med Kanda sin Kebab- og Hvitløkdressing.
Varenummer: 671 | EPD-nummer: 5687355 | GTIN: 07043570006716
Varenummer: 671
EPD-nummer: 5687355
GTIN: 07043570006716
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt 50% (Norge), vann, soyaprotein, potetmel, krydder, stabilisator (E450, E451), salt, løk, surhetsregulerendemiddel (E508, E511).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 992 kJ/ 237 kcal |
Fett | 18,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,20 g |
Karbohydrat | 4,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,60 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 671 |
EPD-nummer | 5687355 |
GTIN | 07043570006716 |
GTIN2 | 07043570016715 |
GTIN3 | 07043570026714 |
Opprettet dato | 08.02.2021 |
Oppdatert dato | 09.02.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Storfe – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kjøttform | Terning |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Stekes fra tint tilstand på middels varme i 5-7 minutter til kjøttet er gjennomstekt. |