Vegan

Veganburger 105g x 21stk

105g x 21stk

En nyskapende veganburger basert på erteprotein og økologisk solsikkegranulat, helt uten allergener. Solsikkegranulat og erteproteinet er produsert og bearbeidet i Europa, Veganburgeren lages i Kandas produksjonslokaler i Larvik. Veganburgeren er fri for allergener og inneholder 14 gram protein.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 698
EPD-nummer: 5518832
GTIN: 07043570016982

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

82 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, solsikkegranulat (økologisk), rapsolje, stabilisator (fababønneprotein, erteprotein, metylcellulose, stivelse), farge (paprika konsentrat, fenugreek ekstrakt, rødbetejuice konsentrat, vegetabilsk olje, ammonia caramel 150c), gjærekstrakt, krydder (salt, dextrose, røyk, pepper), aroma (kullgrillaroma).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 934 kJ/ 223 kcal
Fett 16,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,14 g
Karbohydrat 5,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,90 g
Protein 14,00 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Tilberedt og konservert mat
Varenummer 698
EPD-nummer 5518832
GTIN 07043570016982
GTIN2
GTIN3 07043570026981
Opprettet dato 01.02.2021
Oppdatert dato 03.02.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Tilberedt/konservert mat
Klasse Kjøtterstatninger
Brick kode Kjøtterstatninger (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 304 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Stekes på middels høy varme. fra frossen tilstand i 5 minutter på hver side. Burgeren er ferdig når konsistensen er like fast og fin i midten av burgeren som i kanten.