Veganburger 105g x 2stk
105g x 2stk
En nyskapende veganburger basert på erteprotein og økologisk solsikkegranulat, helt uten allergener. Solsikkegranulat og erteproteinet er produsert og bearbeidet i Europa, Veganburgeren lages i Kandas produksjonslokaler i Larvik. Veganburgeren er fri for allergener og inneholder 14 gram protein. Veganburgeren er pakket en og en i klar plastfolie, og samlet i en pappeske. Plasten og pappen skiller du enkelt fra hverandre etter bruk, slik at de lett kan sorters. Emballasjen er derfor 100% resirkulerbar.
Varenummer: 953 | EPD-nummer: 5729744 | GTIN: 07043570009533
Varenummer: 953
EPD-nummer: 5729744
GTIN: 07043570009533
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 934 kJ/ 223 kcal |
Fett | 16,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,14 g |
Karbohydrat | 5,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Tilberedt og konservert mat |
Varenummer | 953 |
EPD-nummer | 5729744 |
GTIN | 07043570009533 |
GTIN2 | 07043570019532 |
GTIN3 | 07043570029531 |
Opprettet dato | 01.02.2021 |
Oppdatert dato | 01.02.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Kjøtterstatninger |
Brick kode | Kjøtterstatninger (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Metode for tilberedning/oppvarming | Steking |
Bruk/påføring | Hovedmåltid |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 304 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Stekes på middels høy varme. fra frossen tilstand i 5 minutter på hver side. Burgeren er ferdig når konsistensen er like fast og fin i midten av burgeren som i kanten. |