Veganburger 105g x 2stk
105g x 2stk
En nyskapende veganburger basert på erteprotein og økologisk solsikkegranulat, helt uten allergener. Solsikkegranulat og erteproteinet er produsert og bearbeidet i Europa, Veganburgeren lages i Kandas produksjonslokaler i Larvik. Veganburgeren er fri for allergener og inneholder 14 gram protein. Veganburgeren er pakket en og en i klar plastfolie, og samlet i en pappeske. Plasten og pappen skiller du enkelt fra hverandre etter bruk, slik at de lett kan sorters. Emballasjen er derfor 100% resirkulerbar.
Varenummer: 953 | EPD-nummer: 5729744 | GTIN: 07043570009533
Varenummer: 953
EPD-nummer: 5729744
GTIN: 07043570009533
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
87 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 934 kJ/ 223 kcal |
| Fett | 16,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,14 g |
| Karbohydrat | 5,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,90 g |
| Protein | 14,00 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Tilberedt og konservert mat |
| Varenummer | 953 |
| EPD-nummer | 5729744 |
| GTIN | 07043570009533 |
| GTIN2 | 07043570019532 |
| GTIN3 | 07043570029531 |
| Opprettet dato | 01.02.2021 |
| Oppdatert dato | 01.02.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Tilberedt/konservert mat |
| Klasse | Kjøtterstatninger |
| Brick kode | Kjøtterstatninger (frysevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Metode for tilberedning/oppvarming | Steking |
| Bruk/påføring | Hovedmåltid |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 304 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Varmebehandles | Stekes på middels høy varme. fra frossen tilstand i 5 minutter på hver side. Burgeren er ferdig når konsistensen er like fast og fin i midten av burgeren som i kanten. |

















