Kikkoman Teriyaki Ginger 6x975ml

975ml

Teriyaki Ginger har 300 aromatiske komponenter og er fantastisk til å smaksette kjøtt, fisk og grønnsaker. Smaksbomben er et allsidig produkt som kan brukes på mange måter på kjøkkenet. Endelig i storkjøkkenforpakning.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 123211
EPD-nummer: 5119169
GTIN: 08715035340800

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: Kikkoman

VAREMERKE: Kikkoman

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

20 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, soyasaus (vann, soyabønner, hvete (hvetegluten), salt), vann, vin (inneholder sulfitter), ingefærpulver (2,5%), modifisert stivelse, salt, eddik, gjærekstrakt

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 906 kJ/ 214 kcal
Fett 0,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 47,00 g
hvorav
- Sukkerarter 39,00 g
Kostfiber 1,00 g
Protein 4,00 g
Salt 7,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Nederland
Varegruppe Dipsauser, krydder, strø eller marinader
Varenummer 123211
EPD-nummer 5119169
GTIN 08715035340800
GTIN2 7036340044544
GTIN3
Opprettet dato 07.03.2019
Oppdatert dato 07.03.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 15 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt