BAGEL
4250 GRM
Tin og server bagel på 85 g.
Varenummer: 1674 | EPD-nummer: 4158440 | GTIN: 05412632717204
Varenummer: 1674
EPD-nummer: 4158440
GTIN: 05412632717204

PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
129 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, maltet mel (HVETE, BYGG), SOYAMEL, vann, rapsolje, sukker, gjær, salt, gluten (HVETE), emulgeringsmidler (lecitin, mono- og diglyserider av fettsyrer), melforbedringsmiddel (askorbinsyre, L-cysteine).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 284 kJ/ 303 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 57,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,00 g |
Kostfiber | 2,50 g |
Protein | 9,60 g |
Salt | 0,85 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 1674 |
EPD-nummer | 4158440 |
GTIN | 05412632717204 |
GTIN2 | 02707209400355 |
GTIN3 | 02707209400355 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 14.03.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |