BARRA GALLEGA MEDIA 125
6250 GRM (11,00 Co2e/kg)
Rustikk Spansk baguette med en tynn sprø skorpe og saftig krumme. Bestrødd med mel
Varenummer: 2397 / 5000602 | EPD-nummer: 4158457 | GTIN: 05412632135701
Varenummer: 2397 / 5000602
EPD-nummer: 4158457
GTIN: 05412632135701
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
119 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, RUGMEL, gjær, jodsalt, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 035 kJ/ 246 kcal |
| Fett | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 50,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,20 g |
| Kostfiber | 3,80 g |
| Protein | 9,00 g |
| Salt | 1,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Belgia |
| Opphavsland | Belgia |
| Varegruppe | Lagringsstabilt brød |
| Varenummer | 2397 / 5000602 |
| EPD-nummer | 4158457 |
| GTIN | 05412632135701 |
| GTIN2 | 02707209400362 |
| GTIN3 | 02707209400362 |
| Opprettet dato | 17.11.2014 |
| Oppdatert dato | 11.12.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -25 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Tines i ca. 30 min i rom temperatur. Stekes på 180 grader i 6-8 min i for varmet oven |

















