Brødskala Fint

BARRA RUSTICA MULTICEREALES 100

7000 GRM

Spansk flerkornsbaguette med tynn sprø skorpe og saftig krumme. Sjenerøst bestrødd med 10 forskjellige korn og frø.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2399 / 5001257
EPD-nummer: 4108445
GTIN: 05412632512571

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

141 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, korn av (11%) ( linfrø, SESAMFRØ, kli( HVETE), HAVREgryn, brune linfrø, solsikkefrø, gresskarfrø, HVETEflak, BYGGflak), gjær, salt tilsatt jod, GLUTEN (HVETE), stekt maltmel (BYGG), emulgeringsmiddel (mono - og diacetyl- vinsyreester av mono - og diglyserider av fettsyrer), HVETEMEL behandlingsmiddel (askobinsyre)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Havre, Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 173 kJ/ 280 kcal
Fett 4,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 49,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,00 g
Kostfiber 3,20 g
Protein 11,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Lagringsstabilt brød
Varenummer 2399 / 5001257
EPD-nummer 4108445
GTIN 05412632512571
GTIN2 02707209400171
GTIN3 02707209400171
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 09.11.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i ca. 30 minutter. Stekes på 180 grader i forvarmet ovn i ca. 6-8 minutter