Baskisk cheesecake Glutenfri 4 pk à 1400g
5200 (25,00 Co2e/kg)
Glutenfri. Ekstra kremete og luftig ostekake som er tradisjonsbakt uten bunn og ved høyere temperatur en vanlig ostekake. De gir den en mørkere nesten karamillisert utseende og en fantastisk god smak. Kan serveres med friske eller rørte bær.
Varenummer: 3336 | EPD-nummer: 6626824 | GTIN: 07393697069119
Varenummer: 3336
EPD-nummer: 6626824
GTIN: 07393697069119
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Grays Bakery
30 produkter i databasen
Ingredienser
Cottage cheese, pasteurisert fløte, sukker, eggeplomme, egg, vann, aroma (vanilje), konserveringsmiddel (E202), stivelse, surhetsregulerende middel (E330)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 323 kJ/ 316 kcal |
| Fett | 25,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 15,00 g |
| Karbohydrat | 18,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 17,00 g |
| Protein | 6,00 g |
| Salt | 0,49 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 3336 |
| EPD-nummer | 6626824 |
| GTIN | 07393697069119 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 24.01.2025 |
| Oppdatert dato | 15.12.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Bakeprodukter – søte |
| Brick kode | Kaker – søte (frysevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -26 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |

















