Belgian Suger Waffle 90g krt a 32
Såkalt Liège-vaffel, en søt, karamellisert tykk vaffel med sukkerperler.
Varenummer: 2250 | EPD-nummer: 4659967 | GTIN: 05412632731125
Varenummer: 2250
EPD-nummer: 4659967
GTIN: 05412632731125
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, sukker (23%), margarin (palme, kokos, rapsolje, emulgeringsmiddel ( mono - og diglyserider av fettsyrer)), vann, EGG, invertsukker, gjær, SOYAMEL, salt, emulgeringsmiddel (soyalecitin), aroma (vanilje)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Sesamfrø | ||
Nøtter | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Melk | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Skalldyr | ||
Gluten
Hvete |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 875 kJ/ 448 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,00 g |
Karbohydrat | 54,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 25,00 g |
Kostfiber | 1,80 g |
Protein | 5,50 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 2250 |
EPD-nummer | 4659967 |
GTIN | 05412632731125 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.07.2015 |
Oppdatert dato | 10.11.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Lunes/ varmes i ovnen på 200 grader i 2-3 minutter |