BLÅBÆRMUFFINS GLUTEN OG MELKEFRI
1920 GRM
Blåbærmuffin Gluten og Laktosfri med litt hjemmelaget preg. Tin og server.
Varenummer: 1245 | EPD-nummer: 4169017 | GTIN: 07393697024101
Varenummer: 1245
EPD-nummer: 4169017
GTIN: 07393697024101
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Grays Bakery
24 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, sukker, rismel, rapsolje, blåbær, hel eggspulver,glukosesirup, fortykningsmiddel ( moifisert potetstivelse), bakepulver ( E450i,E500ii), stabiliseringsmiddel (E464, E466, E412, E415), emulgeringsmiddel (E475(vegetabilsk fett), E481 (vegetabilsk fett)), modifisert maisstivelse, salt,fortykningsmiddel ( E440), fruktsukker, bakepulver ( E450, E500, maisstivelse),surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202), aroma 9,5 %blåbær fra EU
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 450 kJ/ 350 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,60 g |
Karbohydrat | 45,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 27,00 g |
Protein | 2,70 g |
Salt | 0,81 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 1245 |
EPD-nummer | 4169017 |
GTIN | 07393697024101 |
GTIN2 | 27393697024105 |
GTIN3 | 27393697024105 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 27.05.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Holbarhet etter tining 4-5 dager i kjøledisk 2-3 dager på disk under lokk. 1-2 dager på disk uten lokk dvs utildekket. |