BLÅBÆRMUFFINS GLUTEN OG MELKEFRI

1920 GRM

Blåbærmuffin Gluten og Laktosfri med litt hjemmelaget preg. Tin og server.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1245
EPD-nummer: 4169017
GTIN: 07393697024101

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Grays Bakery

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

24 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, sukker, rismel, rapsolje, blåbær, hel eggspulver,glukosesirup, fortykningsmiddel ( moifisert potetstivelse), bakepulver ( E450i,E500ii), stabiliseringsmiddel (E464, E466, E412, E415), emulgeringsmiddel (E475(vegetabilsk fett), E481 (vegetabilsk fett)), modifisert maisstivelse, salt,fortykningsmiddel ( E440), fruktsukker, bakepulver ( E450, E500, maisstivelse),surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202), aroma 9,5 %blåbær fra EU

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 450 kJ/ 350 kcal
Fett 18,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,60 g
Karbohydrat 45,00 g
hvorav
- Sukkerarter 27,00 g
Protein 2,70 g
Salt 0,81 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 1245
EPD-nummer 4169017
GTIN 07393697024101
GTIN2 27393697024105
GTIN3 27393697024105
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 27.05.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 300 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 100 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Holbarhet etter tining 4-5 dager i kjøledisk 2-3 dager på disk under lokk. 1-2 dager på disk uten lokk dvs utildekket.