Brussel Waffle 80 g, kart à 54

En deilig belgisk vaffel.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3003
EPD-nummer: 5774096
GTIN: 05412632731101

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

129 produkter i databasen

Ingredienser

vann, HVETEMEL, rapsolje, EGG, hevemidler (kalsiumfosfater, natriumhydrogenkarbonat), fløtepulver (MELK), salt, aroma (vanilje).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 256 kJ/ 300 kcal
Fett 15,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 34,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Protein 5,80 g
Salt 0,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 3003
EPD-nummer 5774096
GTIN 05412632731101
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.04.2021
Oppdatert dato 15.03.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød
Brick kode Brød (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Glutendeklarasjon Ja

Oppbevaring

Temperatur, min -4 grader (C)
Temperatur, max. -20 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i ca 30 minutter i romtemperatur. Stekes ved 200 grader i 3-4 minutter i forvarmet ovn.