Chocladmuffin Gluten og melkefri
1920 GRM
Sjokolademuffin Gluten og Laktosefri med et litt hjemmelaget preg.Tin og server.
Varenummer: 1246 | EPD-nummer: 4169025 | GTIN: 07393697024118
Varenummer: 1246
EPD-nummer: 4169025
GTIN: 07393697024118
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Grays Bakery
24 produkter i databasen
Ingredienser
Muffinsmix glutenfri, (rismel, sukker, mofifisert potetstivelse, stabliseringsmiddel (E464, E466, E415, E412), surhetsregulerende middel (E450i, E500ii), emulgeringsmiddel (E475, E481), salt, modifisert maisstivelse), vann, rapsolje, kakao, heleggpulver, sukker, stivelsessirup, eggehvitepulver, bakepulver( E450, E500)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 600 kJ/ 380 kcal |
Fett | 21,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,60 g |
Karbohydrat | 43,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 22,00 g |
Kostfiber | 1,80 g |
Protein | 4,20 g |
Salt | 0,93 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 1246 |
EPD-nummer | 4169025 |
GTIN | 07393697024118 |
GTIN2 | 27393697024112 |
GTIN3 | 27393697024112 |
Opprettet dato | 15.12.2014 |
Oppdatert dato | 14.03.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Holbarhet etter opptining: 4-5 dager i kjøledisk 2-3 dager på disk under lokk. 1-2 dager på disk uten lokk dvs utildekket. |