Cinnamon Knot 130 gr

3600 GRM

En nydelig Kanelknute. Håndknyttet og ferdig for-hevet. Nærmere hjemmebakt kommer man ikke. Perlesukker medfølger i esken. Tines i 60 min og stekes på 160C i 12-13 min. Kan tines på kjøl over natten.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1811
EPD-nummer: 4299574
GTIN: 05412632514810

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

141 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, EGG, gjær, hel MELK pulver, glukose sirup, gluten (hvete), modifisert stivelse, jodisert salt, kanel (0,5%), aprikoskjerner, emulgatorer (mono- og diglyserider av Fettsyrer, mono- og diacetylvinsyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), dextrose, skummetmelkpulver, salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), kardemomme, antioxidant (askorbinsyre).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 228 kJ/ 294 kcal
Fett 7,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,10 g
Karbohydrat 49,00 g
hvorav
- Sukkerarter 7,10 g
Kostfiber 1,60 g
Protein 6,80 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 1811
EPD-nummer 4299574
GTIN 05412632514810
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.04.2015
Oppdatert dato 14.03.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -25 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i 60 min i romtemperatur, eller på kjøl over natten. Stekes på 165 Grader i 12-14 minutter.