Cinnamon Knot 130 gr
3600 GRM
En nydelig Kanelknute. Håndknyttet og ferdig for-hevet. Nærmere hjemmebakt kommer man ikke. Perlesukker medfølger i esken. Tines i 60 min og stekes på 160C i 12-13 min. Kan tines på kjøl over natten.
Varenummer: 1811 | EPD-nummer: 4299574 | GTIN: 05412632514810
Varenummer: 1811
EPD-nummer: 4299574
GTIN: 05412632514810
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 228 kJ/ 294 kcal |
Fett | 7,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,10 g |
Karbohydrat | 49,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,10 g |
Kostfiber | 1,60 g |
Protein | 6,80 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 1811 |
EPD-nummer | 4299574 |
GTIN | 05412632514810 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.04.2015 |
Oppdatert dato | 14.03.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i 60 min i romtemperatur, eller på kjøl over natten. Stekes på 165 Grader i 12-14 minutter. |