Citron & Marängpaj
5200 GRM
Nydelig sitron og marengspai. Gluten og laktosefri. Tin og server.
Varenummer: 2884 | EPD-nummer: 4666913 | GTIN: 07393697075745
Varenummer: 2884
EPD-nummer: 4666913
GTIN: 07393697075745
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Grays Bakery
24 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, potetstivelse, vegetabilske oljer( kokos, raps), rismel, lime purre, vann, aroma, eggehvittepulver, salt, emulgeringsmiddel (E471, E322,(solros)), økologiosk bokhvete, vanillin, aroma, surhetsregulerende middel ( E330), fortykningsmiddel E407, E415, laktosefri fløte, Heleggspulver, konserveringsmiddel E202, pastorisert laktosefri melk, stivelsessirup, syrningskultur, trietylcitrat, vitamin A og D
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 450 kJ/ 340 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 2,90 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 38,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 22,00 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 2,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 2884 |
EPD-nummer | 4666913 |
GTIN | 07393697075745 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.11.2016 |
Oppdatert dato | 14.03.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1000 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tines i ca. 1,5 time i romtemperatur, eller 3 timer på kjøl. |