Danish Rye bread Pre- sliced 600g kart à 15
Ferdig skåret Danskrug, som er tin og server
Varenummer: 3322 | EPD-nummer: 5934104 | GTIN: 05412632519952
Varenummer: 3322
EPD-nummer: 5934104
GTIN: 05412632519952
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, rugkjerner (17%), solsikkefrø ( 14 %), surdeig (Rug) (11%), rugmel (8%), gresskarkjerner ( 6%), gluten (hvete), byggmaltekstrakt, jodsalt, fiber (rug), maltet mel (Bygg), fermentert hvete, gjær
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 077 kJ/ 257 kcal |
Fett | 12,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 24,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,10 g |
Kostfiber | 7,00 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 3322 |
EPD-nummer | 5934104 |
GTIN | 05412632519952 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.02.2022 |
Oppdatert dato | 03.02.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Brick kode | Brød (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Glutendeklarasjon | Ja |
Oppbevaring
Temperatur, min | -4 grader (C) |
Temperatur, max. | -21 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 125 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 4 dager |