FB CIABATTA 120gr
4500 GRM (10,00 Co2e/kg)
Steinovnsbakt ferdigstekt ciabatta med surdeig av hvete. Kan varmes lett for en sprø skorpe.
Varenummer: 2406 | EPD-nummer: 4162095 | GTIN: 05410683143683
Varenummer: 2406
EPD-nummer: 4162095
GTIN: 05410683143683
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
119 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, surdeig (HVETE), jodsalt (salt, kaliumjodat), gjær, olivenolje, dekstrose, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Rug, Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Rug, Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Pistasjnøtter, Pekannøtter, Paranøtter, Mandel, Makadamianøtter, Hasselnøtter, Cashewnøtter), Soya, Skalldyr, Sesamfrø og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 058 kJ/ 250 kcal |
| Fett | 1,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 50,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,20 g |
| Kostfiber | 2,30 g |
| Protein | 7,60 g |
| Salt | 1,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Belgia |
| Opphavsland | Belgia |
| Varegruppe | Lagringsstabilt brød |
| Varenummer | 2406 |
| EPD-nummer | 4162095 |
| GTIN | 05410683143683 |
| GTIN2 | 02707209400591 |
| GTIN3 | 02707209400591 |
| Opprettet dato | 17.11.2014 |
| Oppdatert dato | 11.12.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -25 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















