FB CIABATTA 120gr
4500 GRM
Steinovnsbakt ferdigstekt ciabatta med surdeig av hvete. Kan varmes lett for en sprø skorpe.
Varenummer: 2406 | EPD-nummer: 4162095 | GTIN: 05410683143683
Varenummer: 2406
EPD-nummer: 4162095
GTIN: 05410683143683
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, surdeig (HVETE), jodsalt (salt, kaliumjodat), gjær, olivenolje, dekstrose, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Melk, Sesamfrø, Skalldyr og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 058 kJ/ 250 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 50,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Kostfiber | 2,30 g |
Protein | 7,60 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Lagringsstabilt brød |
Varenummer | 2406 |
EPD-nummer | 4162095 |
GTIN | 05410683143683 |
GTIN2 | 02707209400591 |
GTIN3 | 02707209400591 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 30.09.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |