Focaccia Provance 1000 g
1200 GRM
Fersk focaccia med provance 1200g
Varenummer: 1713 | EPD-nummer: | GTIN: 07072094017137
Varenummer: 1713
EPD-nummer:
GTIN: 07072094017137
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Kristiania Gourmet
294 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, rugmel, semule durum, olivenolje, paprika, soltørket tomat, salt, gjær, sukker, krydder (rosmarin) Dekor: Havsalt og Provence krydder
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 121 kJ/ 267 kcal |
Fett | 5,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 44,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Kostfiber | 2,60 g |
Protein | 7,80 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 1713 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07072094017137 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.12.2014 |
Oppdatert dato | 18.08.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Brick kode | Brød (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Glutendeklarasjon | Ja |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |