HVITLØKSBRØD 4-TO-SHARE
1800GRM 150Gx12STK
Hvitløks brytebrød med 4 bryt med smør og pressede hvitløk. Perfekt tilbehør. La det hvile litt etter steking, så smøret trekker ut i brødet.
Varenummer: 2302 / 5001280 | EPD-nummer: 2792653 | GTIN: 07072094023022
Varenummer: 2302 / 5001280
EPD-nummer: 2792653
GTIN: 07072094023022
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, margarin (vegetabilske oljer ( kokosnøtt, palme, SOYA, solsikke, raps, mais) vegetabilskeoljer( delvis hydrerte) SOYA, palme), vann, emulgeringsmidler (mono - og diglysterider av fettsyrer, SOYALECITIN), salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surhetsregulator (sitronsyre), aromater, fargemidler (annattoekstrakter, curcumin)), gjær, salt, persille, hvitløkspulver (0,1%)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 309 kJ/ 313 kcal |
Fett | 16,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,60 g |
Karbohydrat | 36,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Kostfiber | 3,20 g |
Protein | 6,20 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | Polen |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 2302 / 5001280 |
EPD-nummer | 2792653 |
GTIN | 07072094023022 |
GTIN2 | 05412632512809 |
GTIN3 | 02707209400010 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 14.03.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 125 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i 30 minutter og stekes i for varmet ovn på 180 grader i 12 - 15 minutter. |