Brødskala Halvgrovt

MALTED SANDWICH BREAD 800

8000 GRM

Halv grovt skåret sandwich brød.. Perfekt til smørbrød, toast, snitter/ kanapeer. 18 skriver pr brød.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2338 / 5001009
EPD-nummer: 4161998
GTIN: 05412632510096

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

125 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, maltet hvete flak, kli (HVETE), gjær, salt, maltet mel (BYGG), eddik, emulgeringsmidler (mono- og diglyserider av fettsyrer, mono- og diacetylvinsyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), maltet mel (HVETE), vegetabilsk protein (HVETE), rapsolje, melforbedringsmiddel (askorbinsyre)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 053 kJ/ 244 kcal
Fett 2,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 47,10 g
hvorav
- Sukkerarter 2,50 g
Kostfiber 4,30 g
Protein 9,30 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 2338 / 5001009
EPD-nummer 4161998
GTIN 05412632510096
GTIN2 02707209400546
GTIN3 02707209400546
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 09.11.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt