MALTED SANDWICH BREAD 800
8000 GRM
Halv grovt skåret sandwich brød.. Perfekt til smørbrød, toast, snitter/ kanapeer. 18 skriver pr brød.
Varenummer: 2338 / 5001009 | EPD-nummer: 4161998 | GTIN: 05412632510096
Varenummer: 2338 / 5001009
EPD-nummer: 4161998
GTIN: 05412632510096
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, maltet hvete flak, kli (HVETE), gjær, salt, maltet mel (BYGG), eddik, emulgeringsmidler (mono- og diglyserider av fettsyrer, mono- og diacetylvinsyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), maltet mel (HVETE), vegetabilsk protein (HVETE), rapsolje, melforbedringsmiddel (askorbinsyre)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 053 kJ/ 244 kcal |
Fett | 2,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 47,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,50 g |
Kostfiber | 4,30 g |
Protein | 9,30 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 2338 / 5001009 |
EPD-nummer | 4161998 |
GTIN | 05412632510096 |
GTIN2 | 02707209400546 |
GTIN3 | 02707209400546 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 09.11.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |