Mockarute uten tilsatt sukker 32 biter à 90g
En sjokoladekake uten tilsatt sukker
Varenummer: 3700 | EPD-nummer: 5698964 | GTIN: 07393697047148
Varenummer: 3700
EPD-nummer: 5698964
GTIN: 07393697047148
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Grays Bakery
24 produkter i databasen
Ingredienser
Maltitol, rapsolje, fullkornsmel av hvete, vann, smør, kakao, fløte, kokos, egg, frysetørket kaffe, bakepulver E450, E500, salt, stabliseringsmiddel (karragenan), klumpforebyggendemiddel E535, maisstivelse
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 700 kJ/ 410 kcal |
Fett | 30,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,80 g |
Karbohydrat | 40,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 4,40 g |
Salt | 0,36 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 3700 |
EPD-nummer | 5698964 |
GTIN | 07393697047148 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 24.11.2020 |
Oppdatert dato | 14.12.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bakeprodukter – søte |
Brick kode | Kaker – søte (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type kake | Sjokoladekake |
Oppbevaring
Temperatur, min | -4 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tin og server. Tines i kjøeskap i ca 3 timer, eller ca. 1,5 time i romtemperatur. Må ikke fryses etter opp tining |