MOCKARUTE
5760 GRM
Sjokoladekake med kokos delt i biter. Populær blant store og små. Kan deles i mindre biter på bufeet. Tin og server.
Varenummer: 2794 | EPD-nummer: 4168936 | GTIN: 07393697010142
Varenummer: 2794
EPD-nummer: 4168936
GTIN: 07393697010142
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Grays Bakery
24 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, vann, rapsolje, HVETEMEL, FLØTE, Stivelse, EGGEPULVER, kokos, modifisert stivelse (E1414), EGGEPLOMMEPULVER, kakao, potetstivelse, frysetrøket kaffe, MELKESYREKULTUR, salt, modifisert HVETESTIVELSE, vanillin, aroma, bakepulver (E450, E500), citronsyre, druesukker, guargum E412, konserveringsmiddel E202, natriumkarbinat, EGGEHVITTE, kokos
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 750 kJ/ 410 kcal |
Fett | 24,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,90 g |
Karbohydrat | 46,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 34,00 g |
Kostfiber | 1,10 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 2794 |
EPD-nummer | 4168936 |
GTIN | 07393697010142 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 27393697010146 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 14.03.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tines på kjøl i 3 timer eller i 1,5 time i romtemperatur. Holbar i 3-4 dager etter opptining. |