Pave Campagnard mørkt tradisjon 690g, kart. à 11
Rustikt brød beriket med surdeig av rug, linfrø, solsikkekjerner og sesamfrø. Halvstekt, frossent.
Varenummer: 2334 | EPD-nummer: 5434808 | GTIN: 05410683261141
Varenummer: 2334
EPD-nummer: 5434808
GTIN: 05410683261141
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, jodsalt (salt, kaliumjodat), hele RUGMEL, gjær, ristet maltet mel (HVETE), brune linfrø, solsikkefrø, SOYA, SOYFLAK, SESAMFRØ, surdeig (RUG), SOYAMEL, emulgeringsmidler (mono- og diglyserider av fettsyrer, SOYALECITIN), maltet mel (HVETE), dekstrose, ristet maltet mel (BYGG), antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 023 kJ/ 242 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 48,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 8,10 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 2334 |
EPD-nummer | 5434808 |
GTIN | 05410683261141 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.01.2020 |
Oppdatert dato | 18.02.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -4 grader (C) |
Temperatur, max. | -23 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 122 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |