PAVE GARDE CHASSE 1900
7600GRM 1900Gx4STK
Et stort steinovnsbakt surdeigsbrød med rustikt preg. Brødets unike form gjør at du får like store skiver gjennom hele brødet. Brødet passer utmerket til smørbrød og blingser og fremstår imponerende på brødbuffèt.
Varenummer: 2320 / 5001048 | EPD-nummer: 4108098 | GTIN: 05412632510485
Varenummer: 2320 / 5001048
EPD-nummer: 4108098
GTIN: 05412632510485
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, surdeig av HVETE (6%), jodsalt, gjær, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter), Melk, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 066 kJ/ 251 kcal |
Fett | 0,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 52,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Kostfiber | 2,70 g |
Protein | 7,90 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Lagringsstabilt brød |
Varenummer | 2320 / 5001048 |
EPD-nummer | 4108098 |
GTIN | 05412632510485 |
GTIN2 | 02707209401123 |
GTIN3 | 02707209401123 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 14.03.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i ca 60 minutter. i forvarmet ovn og stekes på 180 grader i ca 12 -15 minutter. |