Brødskala Fint

PAVE GARDE FORESTIER

7600GRM 1900Gx4STK

Et stort steinovnsbakt brød med rustikt preg. Brødets unike form gjør at du får like store skiver gjennom hele brødet. Brødet passer utmerket til smørbrød og blingser og fremstår imponerende på brødbuffèt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2321 / 2104366
EPD-nummer: 4108403
GTIN: 05410683143669

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

125 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, jodsalt, hele RUGMEL, gjær, ristet maltet mel (HVETE, BYGG), brune linfrø, solsikkefrø, SOYA, SOYFLAK, SESAMFRØ, surdeig (RUG), SOYAMEL, emulgeringsmidler (mono- og diglyserider av fettsyrer, SOYALECITIN), maltet mel (HVETE), dekstrose, antioksidant (askorbinsyre)..

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Rug, Bygg
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Spelt), Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter) og Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 025 kJ/ 242 kcal
Fett 1,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 48,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Kostfiber 2,80 g
Protein 7,80 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Lagringsstabilt brød
Varenummer 2321 / 2104366
EPD-nummer 4108403
GTIN 05410683143669
GTIN2 05412632509861
GTIN3 02707209400133
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 20.12.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i ca 60 minutter, stekes i forvarmet ovn på på 180 grader i 12-15 minutter.