PECANPAI

1200 G

En kjempegod Pecanpai som i tilegg er gluten og laktosefri. Passer godt som en dessert. Fungerer også utmerket i disk, kan stå i kjøledisk i flere dager.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2871
EPD-nummer: 4034153
GTIN: 07393697075547

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Grays Bakery

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

24 produkter i databasen

Ingredienser

Pekannøtter, sukker, sirup, salt, vann, rismel, vegetabilsk olje ( raps), bokhvetemel, vegetabilsk olje  (kokos), hel eggpulver, fullherdet rapsolje, salt,tørrpektin( pektin (E440), kalsiumfosfat (E341), dekstrose), vanljearom (søtningsmiddel (E471), antiklumpmiddel (E535), naturlig aroma, stivelse, surhetsregulerende middel (E330), vitamin A. 21 % pekannøtter med opprinelse fra USA

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Pekannøtter
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Peanøtter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 883 kJ/ 450 kcal
Fett 29,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 9,90 g
Karbohydrat 48,00 g
hvorav
- Sukkerarter 33,00 g
Protein 4,70 g
Salt 0,56 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 2871
EPD-nummer 4034153
GTIN 07393697075547
GTIN2 27393697075541
GTIN3 27393697075541
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 13.08.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 125 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 5 dager

Tilberedning

Spiseklar Tin og server. Tines på kjøl i 3 timer eller i 1,5 time i romtemperatur. Holdbar i 3 dager etter opptining