Brødskala Fint

PETIT PAIN ARDENNAIS MILLER 80 gr

5600 GRM

Rustikk steinovnsbakt mørkt rundstykke med surdeig av hvete, rug, semolina, soya, linfrø og solsikkekjerner.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1767 / 5000950
EPD-nummer: 4162152
GTIN: 05412632509502

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

141 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, ristet maltmel av HVETE, HAVREgrøpp, grovkornet SOYA, HVETEgluten, linfrø, salt, gjær, solsikkefrø, RUGfrø, HVETEflak, forhåndsgelatinisertRUGmel, dekstrose, forhåndsgelatinisert HVETEMEL, stabilisator (E412), HVETEKLI, ristet MALTmel av BYGG, vegetabilsk olje, maltmel av HVETE, emulgator (E471, E322), surhetsregulator (E170), MELKEPROTEIN.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 049 kJ/ 243 kcal
Fett 2,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 43,70 g
hvorav
- Sukkerarter 1,60 g
Kostfiber 4,30 g
Protein 9,90 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Frossen brøddeig
Varenummer 1767 / 5000950
EPD-nummer 4162152
GTIN 05412632509502
GTIN2 02707209400775
GTIN3 02707209400775
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 09.11.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i ca. 15 minutter. stekes i forvarmet ovn på 180 grader i 8-10 minutter