Brødskala Fint

PETIT PAIN RUSTIC MULTIGRAIN 125

5000 GRM

Rustikk Steinovnsbakt surdeigsbaguette med havregryn, linfrø, solsikkefrø, sesamfrø og hvetekli. Snittet på toppen. 17% grovt

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2396 / 5000954
EPD-nummer: 4108411
GTIN: 05412632509540

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

141 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, surdeig (HVETE), RUGMEL, semule (HAVRE), linfrø, solsikkefrø, jodsalt, HVETEFLAK, RUG, gjær, kli (HVETE), SESAMFRØ, maltet mel (HVETE), gluten (HVETE), dekstrose, BYGGMALTEKSTRAKT.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Egg og Lupin

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 035 kJ/ 247 kcal
Fett 3,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 44,70 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Kostfiber 4,80 g
Protein 9,10 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Lagringsstabilt brød
Varenummer 2396 / 5000954
EPD-nummer 4108411
GTIN 05412632509540
GTIN2 02707209400140
GTIN3 02707209400140
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 09.11.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i ca. 30 minutter. Stekes i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 6 - 8 minutter.