PETIT PAIN RUSTIC MULTIGRAIN 125
5000 GRM
Rustikk Steinovnsbakt surdeigsbaguette med havregryn, linfrø, solsikkefrø, sesamfrø og hvetekli. Snittet på toppen. 17% grovt
Varenummer: 2396 / 5000954 | EPD-nummer: 4108411 | GTIN: 05412632509540
Varenummer: 2396 / 5000954
EPD-nummer: 4108411
GTIN: 05412632509540
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, surdeig (HVETE), RUGMEL, semule (HAVRE), linfrø, solsikkefrø, jodsalt, HVETEFLAK, RUG, gjær, kli (HVETE), SESAMFRØ, maltet mel (HVETE), gluten (HVETE), dekstrose, BYGGMALTEKSTRAKT.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 035 kJ/ 247 kcal |
Fett | 3,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 44,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Kostfiber | 4,80 g |
Protein | 9,10 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Lagringsstabilt brød |
Varenummer | 2396 / 5000954 |
EPD-nummer | 4108411 |
GTIN | 05412632509540 |
GTIN2 | 02707209400140 |
GTIN3 | 02707209400140 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 09.11.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i ca. 30 minutter. Stekes i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 6 - 8 minutter. |