PREMIUM PETIT PAIN MULTICEREALES 80
5200 GRM
Liten lettstekt flerkornsbaguette
Varenummer: 2371 / 2103080 | EPD-nummer: 4156378 | GTIN: 05410683143911
Varenummer: 2371 / 2103080
EPD-nummer: 4156378
GTIN: 05410683143911
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, sammalt hvete, brune linfø (7%), havreflak (6%), sesamfrø (4%), solsikkefrø (3 %), gluten (hvete), jodsalt ( salt, kaliumjodat), gjær, maltet mel ( hvete), surdeig ( hvete), antioksidant (askobinsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Rug, Spelt, Bygg) og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 343 kJ/ 319 kcal |
Fett | 8,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,60 g |
Karbohydrat | 45,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Kostfiber | 6,20 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Lagringsstabilt brød |
Varenummer | 2371 / 2103080 |
EPD-nummer | 4156378 |
GTIN | 05410683143911 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 07.08.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i ca. 15 minutter. Stekes i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 6-8 minutter |