Brødskala Fint

PREMIUM PLUS PETIT PAIN 85

85 GRM

halvstekt liten fin baguette

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2370 / 2103261
EPD-nummer: 4156386
GTIN: 05412632140859

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

105 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, gjær, jodsalt, antioksidant (askorbinsyre), melforbedringsmiddel (L-cysteine).

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 057 kJ/ 253 kcal
Fett 0,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 52,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Kostfiber 2,40 g
Protein 7,50 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Lagringsstabilt brød
Varenummer 2370 / 2103261
EPD-nummer 4156386
GTIN 05412632140859
GTIN2 02707209400225
GTIN3 02707209400225
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 14.03.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i ca. 15 minutter. Steses i forvarmet ovn på 1810 grader i ca. 6 - 8 minutter