Rustic demi baguette white 125 g, kart. à 45

Fin halvbaguette med sprø skorpe og saftig krumme. Bake-off. Se også Rustikk halvbaguette med frø, ART 2363.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2364
EPD-nummer: 5448717
GTIN: 05907489680417

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

125 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, maltet mel (BYGG), gjær, salt, antioksidant (askorbinsyre).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 134 kJ/ 267 kcal
Fett 1,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 54,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,00 g
Protein 8,80 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Lagringsstabilt brød
Varenummer 2364
EPD-nummer 5448717
GTIN 05907489680417
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 13.12.2019
Oppdatert dato 14.03.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -4 grader (C)
Temperatur, max. -23 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i ca. 15 minutter. Stekes i forvarmet ovn på 180 grader i 14 - 16 minutter.